Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Balkons

Beslecht balkons in mansardnykh dubbel-storey huizen en in huizen met de appartementen in twee hoogten. Balkon - konsolno-balochnaya systeem samengesteld uit lager constructie, van de seks en barrieres. Vylet balkons roeien met de riemen in het algemeen tot toe 1 m. Lager onderdelen adapteren van sbornykh betonnene borden bepantseerden, zashchemlennykh door een kant in de muur en gehecht in de plaatsen zashchemleniya door lassend naar stalen ankeram, zadelannym in de muur. Balkon borden reliably kunnen zadelany leix in tamelijk massieve muren zijn. Konsolnye de eerste beginselen van de balkons in de gebouwen met stenige muren zadelyvaiut in leggend. In de baksteen muur balkon bord zavoditsya met betrekking tot alle lengte en wordt met meerdere ankernymi kernen vrijgemaakt van gepansterd betonnen peremychki overheen begenadigd van nizhelezhashchego verdieping gelassen. De hoogte van de top van het balkon bord voortvloeit te situeren onderaan de hoogte van seks zuiveren op 5-8 treffen

Voor de bescherming van betonnen bord bepantseerde van vlagi poverkh zijn nakleivaiut gidroizolyatsionnyi karpet van de kadet materielen (ruberoida, toli), waarover het bed cement seks. Het balkon seks moet vooringenomenheid van het gebouw niet minder 2% hebben. De dorpel van het balkon deur stelen beschikbaar hoger boven van de seks van het balkon op 10-12 treffen Het hoogtepunt van de barrieres van de balkons moet niet minder 1000 mm zijn. Barrieres maken van stalene afrasteringen samengesteld uit stoek en poruchnei waar. Paardenstal afrasteringen izgotovlyaiut van stalene kernen of tabakspijpen door de diameter 20-40 mm. Hen zadelyvaiut in het bord van het balkon of privarivaiut naar zakladnym de eerste beginselen van het bord.

Stalen traction poruchnei maken van de sigarenbandje 50x5 mm in de lengte poruchnya tot toe 3 m, en in ruimere vrijje lengte enchance ugolkom 75x50x6 mm, Poruchni zaankerivaiut in de muren waar. Stalen poruchni kan worden nakladkoi van de spant van ferme rassen gedekt. Voor de barriere van de balkons gelden ook platte of krullende asbestotsementnye werkbladen welk krepyat naar stalene afrastering op schroeven en klyammerakh.

Balkons kunnen worden van de boom met vyletom 0.8-0.9 m volbracht. Lager konsolnye de onderleggers van het balkon waarmaken van van hout verspert 100x200 mm. Konsolnye onderleggers zadelyvaiut in massieve baksteen muren op de diepte niet minder 250 mm. Voor ankerovki in de muren van de onderleggers op de einden van hen in transversal richting door de schuifsloten krepyat metaal ugolki door de lengte 300, door de afmeting 75x75x6 mm of schrap van de staal 100x8 mm. Onderleggers zadelyvaiut in de muur met de tree 700-800 mm, antiseptiruiut, en beeindigt stak baksteen muren, dek door twee strata ruberoida of pergamina. Naar konsolnym onderleggers door grendelt M 1 2 krepyat paardenstal van de grondslagen door de afmeting 40x100 mm. Ieder stabiel krepitsya om door twee schuifsloten te glunderen.

Poverkh konsolnykh bed longitudinal onderleggers van de grondslagen door de afmeting 50x100 mm met de tree 400-450 mm en krepyat spijkert. Voor de uitbouwing van de rigidness van de constructie van het balkon in longitudinal onderleggers - tot toe beddengoed in de materie - in de plaatsen van de overtocht van hen met konsolnymi onderleggers maken pazy op de diepte 400 mm, waarover dan nasazhivaiut konsolnye onderleggers.

Met betrekking tot longitudinal onderleggers bed vloerend volbracht van de grondslagen door de lijvigheid 30 - 40 mm in shpunt en adapteerde naar longitudinal onderleggers door de draadnagels. Dan met betrekking tot perimetru balkon naar stoikam ook spijkert van krepyat barriere van de grondslagen secheniem 29x130 mm met de afstand in hel tussen grondslagen 100-120 mm. Poverkh door stoek draadnagels krepyat poruchen van de grondslagen secheniem 40X100 mm. Van bokov balkon poruchni en barrieres zadelyvaiut in de baksteen muur op 150-200 mm. De grondslagen van de barriere en poruchen dek door de vernis voor twee keer, en alle het overblijfsel van de van hout eerste beginselen en metaal ankery - door buttery verf voor twee keer.

Voor verhoedend van popadaniya regen overheen het balkon rekenen kozyrek af. Vylet van hout kozyrka maken van de verheffing op 10-20, met bokov - op 20-30 cm meer vyleta balkon. Vooringenomenheid kozyrka roeien met de riemen 30-35°. Lager constructie kozyrka bestaaatt uit stropilnykh onderleggers, van longitudinal onderlegger en twee podkosov.

Stropilnye onderleggers maken van de grondslagen secheniem 50x130 mm en bed met de tree 500-600 mm waar. Ieder eind van stropilnoi onderlegger gidroizolyatsiei, zadelyvaiut in de nest van brickwork, preliminarily bedded op verdraaid. Van hout podkladku secheniem 40x100, door de lengte 200 mm. Stropilnye voeten zadelyvaiut in de muur op de diepte 130 mm puttende nesten door de baksteen en verdunning.

Door ander eind stropilnuiu onderlegger opiraiut op longitudinal welk izgotovlyaiut van de grondslag secheniem 50x150 mm in de lengte proleta tot toe 2,5 m. Longitudinal onderlegger opiraiut op twee podkosa gevestigd met betrekking tot de lateraale kanten van het balkon. Ieder podkos maken van twee gepaarde grondslagen secheniem 50x130 mm waar, koppelen door tussen elkaar bolster door het hoogtepunt 280 en breedte 100 mm. In de doellat sboku maken podrezku 50x150 mm en krepyat draadnagels longitudinal onderlegger. Beeindigt podkosov door krepyat schuifsloten om, zadelyvaemomu in de baksteen muur te versperren.

Doellat secheniem 50x150 mm door ieder eind zadelyvaiut in de muur op de diepte 250 mm verlossend ander het eind van de muur op de lengte 200 mm voor striemend podkosov. Met betrekking tot stropilnym onderleggers krepyat obreshetku van van hout doellatten en dak beslechten. In de plaatsen van styka dak en muren boezelaar maken van zinced staal en promazyvaiut bitumineus mastikoi.Complementarily op het thema "Balkons en verandy":

Verandy

Het is back | Begon