Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Perekrytiya

Zo, hoofdstad uitwendige muren en de inner bulkheads van uw huis zijn gereed. Nu moeten hen supercede van bovenstaand. Ja en niet alleen hen. Het gaat bijvoorbeeld, over de kelder wij als vroeg als spraken, en omdat het ook is superceded. Hier gaat over die, op welke wijze dit is maakte, en willen babbel. Vertrouwende de plaats van de schikking perekrytiya kan nadpodvalnymi (tsokolnymi), mezhduetazhnymi en cherdachnymi zijn. Belangrijkste vereisten naar perekrytiyam houden in prochnosti, rigidness, naar de eenvoud van het apparaat van de constructie in. Perekrytiya moet handelswaar zvuko bevoorraden en smoorhi insulation, vlagonepronitsaemost, te zijn macrobiotic en apyrous.

De meest traditioneel voor onze voorwaardes type perekrytiya is apparaat doshchatogo nastila met betrekking tot van hout onderleggers, als welk kunnen gebruikt brevna zijn alsmede brusia plein of rechthoek secheniya. Meer dikwijls met het dit uitdraaien op uitzicht zijn gebruikte de naaldendragende rassen van de boom. Onderleggers dragen constructie weerstaande beduidende rekening, daarvandaan zij moeten bijstere inktkoker prosusheny voor niet minder 2-3 maanden zijn, om geen krakken en andere mankementen te hebben.

In cherdachnykh en mezhduetazhnykh perekrytiyakh onderleggers beer op de muren door slechts de einden. Te steken onderleggers tvloeit tamelijk frequent, door 0.6-1.5 m voor. Het hoogtepunt van hen moeten niet zijn kleiner 1/24 delen van lengte, hangt ze en van de breedte superceded proleta af. Het is zo, als is superceded prolet slechts in 2 m, en afstand tussen onderleggers is egaal 1 m die zijn sechenie stileert 12kh6 cm, in de afstand tussen onderleggers in 0.6 m - 10x7 cm. In chetyrekhmetrovom superceded prolete deze waardes consistent met stileren 20x12 en 16x12 cm, in shestimetrovom - 25x18 en 22x14 treffen Voor de bolster voor het lager onderlegger kan gebruikt twee skolochennye zijn en stellen op de grondslag arris in. Whereat, sommige, algemeen transversal sechenie om te zakken, vergeleek met volledige onderlegger, moet niet. Gebruikelijke grondslagen stellen op arris in, kunnen gebruikt maar in zeer frequente hun schikking zijn.

In de baksteen, stenige en shchitovykh de huizen van de onderlegger worden muur of zavodyatsya in speciaal gelaten voor hen nesten geactiveerd. Let naar op die, om deze nesten bevonden zich niet dichterbij 40 cm naar flue. De nest grootte moet zodanig zijn, om het eind van de onderlegger verwierf niet tot toe muur op 3-5 cm, anders zo het tamelijk snel zal zagnivat beginnen. Als niet te om dit uit te gaan van, de einden van de onderleggers zijn bedekt dichtbij asfalteren, dichtbij door twee strata ruberoida, worden door het ontsmettingsmiddel op 70-80 cm lengtes geweekt, hoewel in de nest wordt slechts santimetrov 15 - geadapteerd 20. De topgevels van de onderleggers worden niet geteerd en zijn niet dichtbij. Noodzakelijk om na te ogen die, om het vlak van alle nesten was alined met betrekking tot het hoogtepunt van de schikking, is maakte zodanig alignement de verdunning van beton. De bodem van iedere nest ook vystilaetsya ruberoidom in twee stratum. Zadelka onderlegger wordt met betrekking tot bokam en van boven het cement shchebenchatym verdunning verricht.

In van hout gebouwen de einden van de onderleggers vrubaiutsya op alle lijvigheid van de muur in opper venets. Belangrijkste eerste beginselen mezhduetazhnogo perekrytiya zijn onderleggers, nakat vormend de basis van aankomend plafond, zasypka en seks. Voor het beddengoed nakata te glunderen noodzakelijke pribit craniale doellatten secheniem van 4x4 tot toe 5x5 treffen Vlak nakata en het lagere kant van de onderlegger moet op een hoogte zetelen, plastiny nakata better om in het kwartaal voor elk meere dichte verbinding te maken. Dichtbegroeiden nakat door stratum ruberoida, waarover wordt zasypka of uteplitel, erop van boven opnieuw ruberoid voor ruimere bescherming van vlagi en slechts later de onderlegger van nastilaiutsya de grondslag van de seks geadapteerd.

Om plafond was op welke wijze het is mogelijk elk meere quitte, het kan worden DSP gelegen, orgalitom, door de werkbladen van dor gips, met betrekking tot welk dan en om finale buitenzijde otdelku uit te voeren. Lagi isoleerde door twee of elk meer strata ruberoida, zijn bedded op de onderleggers in ongewoone schikking laatst, in dit geval seks nastilaetsya met betrekking tot lagam.

Nu een gebeten omstreeks uteplitelyakh. Het is mogelijk op vystelennyi ruberoidom of pokrytyi verdunning kleien met de toevoeging van het zand nakat (verdunning door alle middelen moet volledig nou prosokhnut) zasypat shlak, agloporit of gebruikelijk arboraceous opilki. Zij, overigens, in 4 tijdperk gemakkelijker shlaka en whereat bevoorraden in 3 timen best smoorhi insulation in de gelijkaardige lijvigheid van stratum. Het is zo, in winterachtige temperatuur in 20° zasypka van shlaka moet in 16 cm lijvigheid, agloporita - 12, struzhek - 7, en van opilok slechts 5 cm zijn.

Bijstere inktkoker gelatene blijken ons als smoorhi insulation gerede borden van het mineraal vaty. Borden kz opilkobetona hiertoe kunnen worden buiten vleermuis gefabriceerd. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan worden 1 obemnuiu onderdeel opilok, 1,5 delen van calcareous dough of 4 onderdelen glinyanogo, 0.3 delen van cement en van 2 tot toe 2,5 delen van waterhoudend genomen. Klare gedroogmaakte zijnen borden in het dodenrijk overeen, zijn bedded met betrekking tot ruberoidnoi gebouw, shvy door zadelyvaiutsya argillaceous of calcimine. Vierkante meter zodanig, overigens om te zeggen, van anders en apyrous bord weegt omstreeks 5-6 kg in de lijvigheid in 10 cm af.

Het is back | Begon