Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Razdvizhnye bulkheads

Razdvizhnye bulkheads staand de meest redelijk om alle net kamer gebied van huis te benutten, meestal maken van de diverse types van gerede arboraceous borden met raznotipnoi decoratief otdelkoi en strijkend. Vooral gemakkelijke constructies worden gewonnen in de toepassing van de diepte karkasnykh beschuttingen van de rum verdeeld daarbinnen op los yacheikisoty bemanden met voor de uitbouwing zvukoizolyatsii polistirolom, steklovoloknom, mineraal vatoi. Oblitsovyvaiutsya zij door moderne types callisthenics, shponom, door de firma DVP typt.

Voor bulkheads in de vorm van "garmoshki" zijn gebruikt kozhzameniteli. Worden whereat de diverse types van plastics, metaal, naturalnaya spant, film met zvukopogloshchaiushchei verend podosnovoi gegolden. Razdvizhnye bulkheads zijn een van het hoofd eerste beginselen van de decoratie van uw huis welk, zonder de twijfel, moet worden in de rekening in de tbordurend van het algemene project van het ontwerp genomen. Net zo in het apparaat van elk andere type van bulkheads, noodzakelijk om bijzondere aandacht op de dichtheid primykaniya constructie naar de muren af te wijken, om te seksen en plafond welk zijn stabiliteit bevoorraadt. De kwaliteit van het materieel en bemantelend moet hoog zijn.

Garmonchataya gemakkelijk bulkhead maken van de diepte drevesnovoloknistykh borden door de breedte ongeveer 12 cm. Oblitsovyvaiutsya zij kozhzamenitelem of door ander gelijkaardig materieel met betrekking tot uw keuze. Met betrekking tot plooien kozhzamenitel wordt aangeplakt of wordt hoogfrequent tokom gelassen.

Van drietal los poloten, allen van welk bevindt zich op los gericht, van en zadvigaiutsya alle drie canvas in een broekzak, houdt pryamorazdvizhnaya trekhstvorchataya bulkhead in. Zijn stvorki moet gemakkelijk zijn. In geslotene toestand de stabiliteit van bulkhead wordt lager fixatorami bevoorraden.

Osteklennaya razdvizhnaya bulkhead meestal wordt verhaald met betrekking tot adapteerde in de verdieping gericht. Maar als jullie willen om quitte seks, dan misschien podveshivat zijn naar geadapteerd op het plafond gericht te hebben.

Sharnirnoskladyvaiushchayasya gemakkelijk bulkhead ook podveshivaetsya op rolikovoi podveske te adapteerde op het plafond gericht. Ze zamelt van losse beschuttingen door maximale breedte in 16 cm in, amalgameren tussen elkaar royalnymi, shtyrkovymi of door horizontale lussen.Complementarily op het thema "Inner bulkheads":

Inner bulkheads
Van hout bulkheads
Gipsovye bulkheads
Bulkheads van de baksteen

Het is back | Begon