Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Van hout bulkheads

Opiranie bulkheads

Om te verkrijgen maximaal mogelijke prochnosti en de stabiliteit van de constructie, in construerend van de bulkhead van elk type bijzonder belangrijk om te ontwerpen, op als op welke wijze ze zal opiratsya. Als bulkhead staat door, t. Door hem. Erop opiraiutsya de onderleggers van het plafond of mezhduetazhnogo perekrytiya die en te staan ze moet op de onderleggers perekrytiya of lagakh. In de schikking tussen onderleggers lager bulkhead beren op shpaly, aslant onderleggers maar meteen op de onderleggers. Als zijn gebruikt gepansterd beton perekrytiya, dan lager bulkheads zijn was intrede doen elk plaats. Kost niet om bulkhead op gerede seks te verstrakken, en eronder voor ruimer zvukoizolyatsii is maakte diafragma.

De types van bulkheads

Van hout bulkheads worden van breven gebouwd, brusev, van de beschuttingen of grondslagen, kan karkasnoobshivnymi zijn. Bulkheads van kruglyaka, t. Door hem. Doordringend breven of bolster, in alleenstaand brengt de eeuw vovse niet otzhili onder. Zij worden, bijvoorbeeld, voor de afscheiding van otaplivaemoi bed-huiskamer en koude kladovki gegolden. Massa zodanig constructies tamelijk groot, daarvandaan en worden zij slechts op de onderleggers ingestellen. Voor oshtukaturivaniem die is maakte van beide leden, van bulkhead obivaiutsya drankoi, en als vroeg als met betrekking tot wondpleister is maakte finale buitenzijde otdelka.

thпы deрecянных пeрegoрodok: a – hз kруgляka hлh bруca; b, c – doщatыe; 1 – obcязka; 2 – шtуkatурka; 3 – dрaнka; 4 – kруgляk; 5 – рeйka; 6 – docka; 7 - tрeуgoльнaя рeйkaDoshchatye bulkheads maken van stroganykh of nestroganykh grondslagen. In tweede geval zij shtukaturyatsya, in eerst is maakten buitenzijde otdelka maar meteen met betrekking tot boom. Grondslagen whereat paren shpuntami, de breedte van hen moeten omstreeks 200 mm, lijvigheid 40-60 mm stileren. Besta ene oud methode om te verkrijgen die, om oshtukaturivaemye grondslagen dan troken niet. Met het dit uitdraaien op uitzicht hen moeten vooraf door de bijl en zabit in de scheuren gering van hout wiggen klieven.

De installatie van karkasnoobshivnoi bulkhead

Dit type van bulkheads dikker gebruikelijk doshchatykh, kosten ongeveer stolko, maar de beste instandhouding bevoorraden van de warmte, zvukoizolyatsiiu, in hun oprichting van het mannelijk lid kan gebruikt van otkhody grondslagen zijn. Het karkas van obshivochnoi bulkhead maken van bovenste en lagere obvyazok secheniem ongeveer 50x100 mm en stoek welk, vertrouwende de afmeting van de huisvesting, worden door 0.51 gesteld beschikbaar, 2 m beneden de termen van die obshivaetsya karkas door de grondslagen, breedte welk stileert 10-15 cm. Als obshivka wordt door de triplex volbracht, lijvigheid niet minder 4 mm, door de borden van dorre wondpleister, DVP, DSP dat paardenstal noodzakelijk om meer frequent, door ieder 40-50 cm, t op te richten. Naar. In ruimere afstand is mogelijk vspuchivanie obshivki in zapolnenii dieptes naar zasypkoi en tor zijn.

Uctaнocka kaрkacнo-obшhcнoй пeрegoрodkh: 1-ctoйka; 2-пeрemыhka; 3-dceрнaя koрobka; 4 – dockaAls zasypki wordt dor ondiep shlak gegolden, zuiveren of met de aanvulling van alabaster, shlakovata, mengelingen van opilok of turf, van de chip met alabaster en gashenoi linde. Alabaster met shlakom zijn jumbled in dorre tikken correlatie 1 deel van alabaster op 34 onderdelen shlaka in het werk in de winter van in en op 5 in de zomer van, dan ponemnogu groeit waterhoudend. Wanneer gorst vochtige mengeling begint om drijvend komkom te gadeslaan, niet rassypatsya, van het water markt, van node alle ineens, pokuda mengeling bevroor niet, zasypat zijn in de dieptes van bulkhead. Kunnen worden zasypku gekookt en meerdere anders zo 25 obemnykh onderdelen opilok, van de chip of turf, 10 gashenoi apprise, 5 alabaster genomen. Zasypaetsya ze door los strata met betrekking tot 20-30 cm, allen van welk zonder de moeilijkheid is beetled.

In de fabricage van bulkhead zijn opper obvyazka welk kan worden door twee driehoekig battens vervangen, krepitsya naar het plafond, en lager, of voor het het twee rechthoek battens door de grootte ongeveer 50x50 mm, om te glunderen. In pazy gevormde bovenste en lagere battens, niet stapen de een hand tot toe muur santimetrov op 20-25 in, zavodyat met betrekking tot een grondslag, lengte welk moet op 1 cm kleinere afstand van het plafond tot toe onderlegger, en zadvigaiut op de plaats zijn. Zonder het dit santimetrovogo de zuivering van de grondslag niet vstanut op de plaats, is mogelijk later van en de sediment van het plafond. Twee laatste grondslagen eenvoudig worden door van boven en de onder losse intervallen van battens geadapteerd. In oshtukaturivaemoi bulkhead grondslagen paren zabivaemymi aslant door de draadnagels, in neoshtukaturivaemoi worden shipovye verbindingen gegolden.

In de installatie van bulkhead de orde van de voerend van de werken zal tvloeien. Allereerst wordt positie bovenste en lager obvyazok op het plafond naar en seks, dan met betrekking tot razmetke kostylyami krepyatsya obvyazki gestempeld. Verderop met betrekking tot plaatsen liggen van tevoren zagotovlennye paardenstal vast, hoogtepunt welk is opgewassene afstand tussen bovenste en lager obvyazkami. Plaatsen stoek erop gaan met de vergoeding voor de schikking van de deur uit, krepyatsya zij op breeuwt of door de draadnagels. Dvernaya doos krepitsya naar stoikam. Vooraf door zagotovlennymi grondslagen helemaal obshivaetsya een kant van bulkhead. Obshivka wordt door horizontale toerbeurten onder oplopend gedraagd. Seconde kant obshivaetsya ongeveer op 50-70 cm, na wat, hoe als vroeg als werd gesproken, tussen obshivkami strata wordt beetled zasypka geadapteerd. Verderop opnieuw narashchivaetsya obshivka en zo, beet door beet, seconde kant wordt tot toe top gedragen. Tussen bovenaards zasypki en door het plafond verblijf opening welk zadelyvaetsya door afgetopte gipsovym verdunning shlakovatoi of paklei.

Gereed bulkhead obivaetsya drankoi of, in de noodzakelijkheid om smoorhi insulation te verbeteren, voilokom van zowel leden als wordt dvadtsatimillimetrovym door de wondpleister stratum gedekt. Als als obshivki werden de werkbladen van dorre wondpleister gegolden, dan, sommige, met betrekking tot het deze operatie wordt niet verricht. Indien toepassingen vochtige zasypki bulkhead tot toe beginneling oshtukaturivaniya noodzakelijke bijstere inktkoker prosushit.Complementarily op het thema "Inner bulkheads":

Inner bulkheads
Gipsovye bulkheads
Bulkheads van de baksteen
Razdvizhnye bulkheads

Het is back | Begon