Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De etappe van de ontwerpend van brengen

In maloetazhnom huis better te beslechten hoog dak welk imparts om elk meere gedeputeerde type onder te brengen. Het is tevens, ze zal cherdachnoe huisvesting voor de zolderkamer benutten. Niet worden de ingewikkelde vormen van het dak ingenomen. Dak met izlomannymi skatami (zolderkamer) aanbevelenswaardig om in smal proletakh, te maken wanneer in de ongedeeld driehoekige vorm van het dak moeilijk vpisat kamer met normale afmeting.

Hoog dak is handelswaar ook voor de gebieden, de waarin grote annualized standaardmaaten van de uitzakking van sediments. Zijnend verschuldigd naar steil skatu, erop zal van niet agglomeraat water en sneeuw. In de gebieden, waar regeren geducht strengelt, van hoog dak behoefte van speciale vetroustoichivykh constructies. Hier better vozvodit dak met acclivous skatom. Rooftop hoogtepunt hangt anders en van het dak materieel af. Voor strijkend van asbestotsementnykh werkbladen (shifer) en werd vooringenomenheid kan teeter hierin 14-60°, in benuttend van de tichel dak project met de vooringenomenheid 30-60°, en kadet van - vier en dvukhskatnye bed bekapen in de vooringenomenheid van 2-8 tot toe 14°.

Niet gekost worden buitensporig ostekleniem uw fortess ingenomen. En niet stolko wegens de voorstellingen van de zekerheid - in de middelmaat schrap op huis, en beduidt, en op uw portemonnee ene belangrijkste vijand: Koud. Glazene eigenen laagte teplosberegaiushchimi eigenschappen (in 2-3 tijdperk kleiner, dan muren zijn).

Stekend het project van brengen begeerlijk plein ostekleniya onder, herinneren zich: Correlatie tussen het plein van osteklennykh vlakken en het plein van de seks van de kamer moet niet bovenstaand zijn1 5,5 en niet minder1 8. B losse gevallen (winter tuin of een andere van niet residentiele huisvestingen) wordt correlatie tot toe verondersteld1:4,5.Complementarily op het thema 'De ontwerpend van huis":

De projecten van de erbuit-van de -stad huizen
De etappe van het planning van brengen

Het is back | Begon