Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Karkasno-shchitovye muren

Karkasnye buitenste en inner muren van gereed shchitovpanelei eigenlijk worden niet gebouwd, en zamelen. Zodanig panelen worden van DVP gefabriceerd, DSP, van naturalnogo boom, zij kunnen worden shponom, kunststof coatings gedekt. Naar hun verdisstes betr stabiliteit naar hoge vochtigheid en temperatuur, zij worden inkrimping niet aangedaan, goedkoper van naturalnogo boom, zonder de moeilijkheid worden geadapteerd, de onkost vermindert van de materielen.

Het karkas apparaat

Uctрoйctco deрecяннogo kaрkaca щhtocogo doma: a – элemeнtы (1-ceрхнhй рhgeль; 2 – прomefуtohный рhgeль; 3 – нhfнhй рhgeль; 4 – пodkoc); b – obщhй chdDoor de basis, lager constructie in de constructie in dit geval dient van hout karkas, waarover krepyatsya borden. Het bestaaatt uit lager, hoekig en ryadovykh stoek, bovenste en lager obvyazok. Windows en deur openingen zetelen tussen rigelyami en tussenpersoon stoikami. Lager paardenstal worden door ieder 0.51, 5 m met de vergoeding voor de afmeting van gebouwd huis, ervan deuren en windows ingestellen. Hoekig stabiel better om van brusev, ryadovye van de grondslagen lijvigheid 50-60 mm, breedte 100 - te maken120. Hoeken lager obvyazki adapteerden van brusev, van de grondslagen of zelfs breven in een of twee ventsa, worden "in poldereva" gekoppeld. Boel ventsov is aangewezen op het ontwerp eigenaardigheden van het apparaat van de seks. Als de onderleggers van de seks vrubaiutsya in obvyazku, dan noodzakelijk om zijn in twee ventsa, te maken als beer op de colonnes in ene ene. Podkosy richtte in de vliegtuigen van de muren, noodzakelijk voor pridaniya de ruimer rigidness van alle constructie op. Bovenste obvyazka door krepitsya van boven stoek skobami of direct breeuwt. Erin vrubaiutsya onderleggers perekrytiya, erop liggen het dak bandages vast.

Uteplenie muren

De dieptes tussen keren van shchitovykh muren door alle middelen staan bol uteplitelem. Dit misschien steklovata die noodzakelijke bijstere inktkoker om door de film of ruberoidom, shlak, opilki, turf en andere dorre organische materielen te isoleren. Op 85% zasypki groeit 10% gashenoi apprise en 5% alabaster. Zasypka moet zorgvuldig utrambovyvatsya, daarvandaan is bedded ze door los strata, niet dikker 20-30 cm, en ieder stratum uplotnyaetsya in tweeen.

Dorre zasypku lenende beduidende inkrimping, het is van node aanvankelijk van zasypat verderop hoger boven de boorden van stenovykh panelen, narashchivaya voorgaand door oplopende grondslagen tot toe 30 cm, beet door beet, zasypka osyadet. Kamer beneden het windows better om kakimlibo voloknistym of door plitovym materieel te dempen.Complementarily op 'De van De muur thema":

Muren
Baksteen muren
Muren van gemakkelijk monolitnogo beton
Rublenye muren

Het is back | Begon