Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Rublenye muren

Niettegenstaande de verschijning van het grote aantal van diverse bouwmaterialen, boom tot toe nu wordt gegolden en, opvallend, altijd zal in construerend van alleenstaand huis gegolden worden als niet enkel hulp van maar ook onderlijn. Namelijk in van hout huis wordt ideaal micro-klimaat bevoorraden, materieel dit absoluut zuiveren ecologisch, gemakkelijk in de behandeling.

In construerend van huizen meestal zijn gebruikte naaldendragende rassen pijnboom en el. Zagotavlivat hen van node in de winter van, srublennoe in de zomer van de boom verreweg sterker is aandeed verroten. In vysykhanii erin kunnen zogenaamde usushechnye krakken formeren. In dit geval het zal van node in ieder brevne op alle het lengte om propil tot toe centrum te maken, dan wordt geschenene inner voltage afgedaan, wordt de verschijning van nieuw krakken en vermindering in de afmeting gewaarschuuwd wat als vroeg als scheen.

Voor postroikoi brevna om niet door alle middelen te weerstaan, maar moeten in de rekening nemen die zelfs als zij en srubleny in de winter van, die vysykhaya zij alle gelijk kunnen merkbaar, van 3 tot toe 12%, afname in de diameter. Lijvigheid gekozen voor postroiki breven moet lijkend op, sbeg, t zijn. Door hem. De vermindering van de diameter, moet niet zijn meer 1 santimetra op de lengte versmaat.

Rublenye brezenchatye muren bestaanan uit horizontale toerbeurten bedded vriend op vriend breven koppelde vrubkami met betrekking tot hoeken. Een toerbeurt koppelde zo met betrekking tot perimetru breven heet ventsom, en alle zij aaneen, van de stichting tot toe dak, zal srub formeren. Het is belangrijk om te selecteren vooral goed brevna voor de onderste ventsa genaamd okladnym. Dikwijls zelfs in construerend alles sruba van, willen uitgaen van, van de pijnboom, okladnoi venets wordt van eiken gestoken. Het brevna moet dikker het overblijfsel van de zijn, zij obtesyvaiutsya van inner kant en met die welk zal kelder geactiveerd worden. Breedte zodanig zatesa genaamd kantom, dolzhka te zijn niet kleiner 15 cm. Een van de mogelijke varianten van beslissing ontwerpen in de constructie van rublenogo huis wordt op de schilderstuk gemerkt.

Koнctруkthcныe ocobeннocth руbлeнogo doma c пodcaлom нa khрпhhных ctoлbaх: 1 - bрeceнhatый нakat; 2 - ceнcы; 3 - пodkлadнaя docka; 4 - руbeрohd; 5 - ctoйka; 6 – зabhрka; 7 - khрпhhный ctoлb; 8 - ceнthляchoннoe okнoBovenste en lager brevna paren in paz gekozen onder ieder brevna. Het optimale breedte 13-15 cm, vorm poluokruzhnost. In pazy voor smoorhi insulation wordt paklya, voilok of lijkend op ander materieel gestoken. Door ieder 1,52 m ventsy voor ruimere stabiliteit srashchivaiutsya door de rechthoek of ongeveer breeuwt. De afmeting van de rechthoek breeuwen stileren ongeveer 15x5x3 cm, diameter om 3 cm. Met betrekking tot hoogtepunt sruba breeuwt moet in chequered orde, en in prostenke, omgekeerd, van een wasem overheen andere zich bevinden..

Rуbka cteн: a - `c obлo`; b – `c лaпу`; 1 – gнeзdo; 2 – шhп; 3 – koрeннoй шhпDe hoeken van brevenchatykh muren kunnen worden rubkoi met de overige volbracht, wanneer beeindigt breven perepuskaiutsya op de diameter waarde brevna voor de buitenlaag van de muur ("in oblo"), of zonder zodanig overige ("in lapu"), als merkte op de schilderstuk. Rubka baal en bagage ekonomichnee, maar elk meere arbeidsintensief en complex, hoeken whereat sterker produvaiutsya vetrom. Over het algemeen omstreeks beide types van verbindingen kosten om in meer detail door te slaan.

Rubka "in oblo"

Hier is het werk orde in rubke "in oblo". Op twee brevna van de onderste okladnogo ventsa worden aslant twee Raзmetka bрeceн прh руbke andere gestoken en met behulp van speciaal instrument, eigenschappen, zeer gelijkaardig naar ruim tsirkul, worden gestempeld. Nozhki instrument razdvigaiutsya op de half van de diameter lager brevna, het is subdtituted naar brevnu zo, om weerhaken nozhek stonden loodrecht brevnam. Nozhka wordt met betrekking tot vlak lagere brevna overgeboekt, seconde lijnt het omlijning op oppere om. Ook is maakte en op ander eind brevna. Met betrekking tot kregen kentekenen door de bijl vyrubaiutsya vyemki'chashki", de dichtheid van de daling wordt door ascertainment brevna op de plaats afgelezen, als van node is maakte podgonka. Zo is bedded eerst okladnoi venets. Op brevnakh alle het overblijfsel van de ventsov vyrubaiutsya niet alleen "kop'pen maar ook pazy. De orde van dit werk en die, hoe whereat om eigenschap te benutten, worden op de schilderstuk gemerkt.

Rubka "in lapu"

Raзmetka прh руbke Nu omstreeks razmetke breven in rubke "in lapu". Voor de beginneling beeindigt breven whereat otesyvaiutsya van vier kanten tot toe receptie door hen van de vorm van het plein doellat door de lengte in 11,5 complete diameter brevna. Per adzed beeindigen brevna is admeasured lijvigheid zatesa genaamd kantom. Nader razmetka wordt op de schilderstuk gemerkt. Whereat topgevel van en verticaal strony beeindigt verdelen door de gewaagdheden op 8 gelijkmatige onderdelen onder, door de gewaagdheden, naar parallel stesannym kanten, worden lijnen gedraagd, van arris worden, bijvoorbeeld, door de brieven AB, VG, DE, ZHZ aangetekend. Op arris AB van boven en onder wordt met betrekking tot het achtst onderdeel, op VG en DE met betrekking tot twee achtst, ZHZ drietal achtst verschoven. Zelve "lapa" wordt gewonnen na de verbinding van kreeg punten direct en stesyvaniya toegeefl zijnen voor spant. Back moet steunen naar inner hoek "lapy" kan worden potainoi ingestellen of basisprincipe breeuwen om brevna met betrekking tot hoeken niet sdvigalis. Afmeting het stileren tret van de afmeting "lapy". Razmetka en blanking pazov is maakte ook, net zo in vorig geval. Neem in de rekening die in rubke "in lapu" de hoeken van de muren sterker produvaiutsya, erop moeten de stratum van smoorhi insulation en door zabit grondslagen steken.

Meerdere woorden omstreeks sediment

Nu anders omstreeks een eigenaardigheid van rublenogo brengen. Als compleet te lijmen naar de eeuwen van regels produceerde, dan srub zamelt in het eerst geval "nacherno" in, brevna worden bestempeld, begrijpen en onwaarheid in dorre plaats of ongedeeld reliably gesloten met jaar of meer dan die. In de verbinding met usykhaniem spant srub voornamelijk is maakte ongeveer op 10 cm hoger boven, van de nest want breeuwt op 2 cm dieper, dan dit wordt in laatst voorbeeld beschouwd.

thпы coedhнeнhй bруchatых cteн: b – шпoнkoй; c – нa koрeннoй шhп; g – `cпoлdeрeca`; d – coedhнeнhe нa koрeннoй шhп cteны c прocteнkom; e, f – to fe, `ckocoрodнem` h `пoлуckocoрodнem`In laatst beddengoed op de kelder poverkh gidroizolyatsii wordt gestoken vergast dichtbij asfalteren podkladka van de grondslag door de lijvigheid in 5 mm, erop stratum pakli, voiloka, dan is bedded eerst venets. Erin paz opnieuw wordt smoorhi insulation, erop tweede venets enzovoort gestoken. Overheen dvernymi en windows openingen met de vergoeding voor de toekomst sediments speciaal wordt zuivering in 5% van hun hoogtepunt gelaten. In postroike het zabivaetsya door smoorhi insulation, dan, door godpoltora, wanneer zal van de sediment van de muren, deze zuivering zadelyvaetsya door eindelijk van hout doellat uitscheiden met. Wegens sediments het is van node tweemaal konopatit shvy tussen brevnami. Eerst tijdperk na de oprichting van het mannelijk lid sruba, seconde ook door godpoltora. Smalle en monding pazy en openingen konopatyatsya poraznomu. In eerst geval dit is maakte door de methode "vrastyazhku". Oor-lokken penki, pakli, bef voiloka pristavlyaiutsya naar de opening en dicht zijn gedeukt erin speciaal lopatochkoi, maken bot stameskoi, poosje alle paz niet zabit. Tegen het eind puskaetsya in de motie cilinder van pakli welk wordt niet enkel in paz, maar anders en prikhvatyvaetsya protrusive Vandaar voloknami, en met de macht vkolachivaetsya tussen brevnami ingeschoven.

Brede openingen zadelyvaiutsya niet door de bef of oor-lokken, lussen, sglatyvaemymi van klubka nauwelijks svitoi touw van penki of pakli. Deze methode heet "vnabor". Konopatitsya in het eerst geval onderste paz met betrekking tot alle perimetru huis, dan volgend en laatst zadelyvaetsya de meest opper. Iedere muur genomen terzijde konopatit het is onmogelijk, t.Naar. Dit kan perekosam leiden tot. Uplotnyaetsya in het eerst geval bovenste, dan lagere zoom styka. In beide gevallen in het eerst geval van de muur konopatyatsya ab extra, dan ab intra. Wordt in de verbinding met osadkoi verschoven en obshivka huis door de grondslagen, oshtukaturivanie het met betrekking tot dit obshivke dat wil lenen niet enkel aanvullende smoorhi insulation maar ook bescherming van het vuur, of elk andere type inner otdelki uit.

Bruschatye muren

thпы coedhнeнhй bруchatых cteн: a - coedhнeнhe шпoнkamh otdeльных bруcьecZamel srubom, zoals brevenchatym, en muren van brusev in. De lijvigheid van hen moeten niet minder 12-14 cm, ja en dit malovato voor onze Russische voorwaardes zijn. Muren van bolster, doorgaans, oblitsovyvaiutsya dan door de baksteen, obshivaiutsya tesom, shtukaturyatsya voor de smoorhi insulation verbetering.

Om bruschatuiu muur eenvoudiger in te zamelen, dan brevenchatuiu (treffen Schilderstuk is). Door verplichte basis vertoeft huisvesting tussen brusiami gebouwen van gelijke materielen. Voor bracer brusev zijn gebruikt van hout om nageli schoof in prosverlennye in brusiakh openingen zo in, om ieder nagel meerdere toerbeurten koppelden. Om nageli noodzakelijke overheen andere te situeren, hun diameter stileert omstreeks 3 cm. Hoeken paren, op welke wijze dit wordt gemerkt, op breeuwt in de verband met het basisprincipe breeuwen of "in poldereva", met de vasthechting van de verbinding door de verticaal vstavnoi batten.

Inner bulkheads met buitenste muren paren op het basisprincipe breeuwen of "skovorodnem". "Poluskovorodnem" krepyatsya in inner muren de einden van de onderleggers gebruikt voor het apparaat cherdachnykh en mezhduetazhnykh perekrytii. In uitwendige muren dit is maakte "skovorodnem".Complementarily op 'De van De muur thema":

Muren
Baksteen muren
Muren van gemakkelijk monolitnogo beton
Karkasno-shchitovye muren

Het is back | Begon