Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Muren van gemakkelijk monolitnogo beton

In de oprichting van het mannelijk lid dit, zeer wijd deelde nu rond, van het type van muren van gemakkelijk monolitnogo beton zal allereerst noodzakelijk beweeglijk shchitovaya opalubka. Is ze maakte van de grondslagen door de lijvigheid 40 mm, ongeveer polumetrovoi hoogtepunten. Doshchatye beschuttingen voor de receptie van het elk meere quitte vlak van de muur van inner kant noodzakelijk om door de kunststof film of zoiets te sluiten.

Opalubka vastligt tussen stoikami adapteerde met betrekking tot alle perimetru vozvodimoi muur met de interval niet boven 1,5 m. Paardenstal liggen van beide leden vosproizvodimoi muren op alle zijn hoogtepunt vast. Zij moeten worden strak met betrekking tot top grondslagen of styazhkami van de bedrading geadapteerd.

OverLiep in opalubku shlakobeton de mengeling van verdunning cementeren met metaalverwerkende of brandstof shlakom, kruidde op opene stek niet minder van jaar voor obviation ervan vergiftige verbindingen, is op gelijke tijdperk ontzagwekkende en gemakkelijke constructie materieel. Voor ruimer prochnosti naar shlaku die, begeleidend, totaliter misschien verving keramzitom en andere napolnitelyami, podmeshivaetsya tot toe 20% zand. De lijvigheid van overliep op gelijke tijdperk stratum moet stileren 18-20 treffen Verdicht het voor dvatri dag, voor welk het is onmogelijk om opalubku los te branden. Maar ook volgende anderse 7-10 dagen van de muur van shlakobetona noodzakelijk periodiek om behoedend van vysykhaniya te bevochtigen. Maar, en volgend, moet niet minder van de maand verstrijken, totdat het is mogelijk zal aan shtukaturnym werken zich begeven.

Bijstere inktkoker zarekomendovali ons eigen gecombineerde muren: Van shlakobetona met de baksteen Bask. Dit eigenlijk type pustoteloi baksteen muur, omstreeks de eigenaardigheden van de oprichting van het mannelijk lid welk werd hoger bovenstaand gesproken.Complementarily op 'De van De muur thema":

Muren
Baksteen muren
Rublenye muren
Karkasno-shchitovye muren

Het is back | Begon