Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Baksteen muren

kлadka уgлa cteны прh dcухряdнoй пeрecязkeBaksteen muur ook misschien verschillend, vast materiaal of pustoteloi. Vast materiaal better vykladyvat van poreus, van pustotelogo of andere types van gemakkelijke baksteen. Van gebruikelijke polnotelogo de baksteen advisably van vozvodit pustotelye muur van zapolneniem dieptes shlakom. Is gebruikt met het dit draaien op uitzicht en bouwsteen van gedroogd klei massa uit. Leggend wordt volbracht met ingestellen daarbinnen huis podmostei door het hoogtepunt 11,2 m welk kan dan narashchivatsya door de seconde etappe.

Vaste muren

Vaste muren vykladyvaiutsya met de toepassing twee of mnogoryadnoi de systemen van de verband van leggend. De lijvigheid van vast materiaal oshtukaturennoi ab intra muur in winterachtige temperaturen tot toe 20 °C moet 51 cm, in lager 64sm stileren. Lijvigheid shvov 10-12 mm componeert. Wordt gedraagd leggend op het cement verdunning, bij wie voor het zand is gebruikt het gruis van het puim, tufa, shlaka, van de as. Hoe plastifikator kan linde of klei groeien.

kлadka 2 нa ½ h 2 нa 2 khрпhhaOm leggend better van de hoeken verdragende hen tot toe hoogtepunt in 78 toerbeurten, en dan te beginnen als vroeg als vykladyvat muren tussen hen. Alsmaar uurwerk gorizontalnostiu toerbeurten en door de inachtneming van de nauwkeurigheid van de verband. Baksteen voor het beddengoed better naar de vochtigheid water, er wil better worden mee de verdunning aangesloten.

kлadka уgлa cteны c 2 khрпhha прh mнogoряdнoй пeрecязkeAls jullie beslisten shtukaturit muur, dan leggend wordt zo gedraagd, om verdunning dempte niet shvy op het vlak van de muur ongeveer op 1 cm, dit heet "vpustoshovku". Met rasshivkoi shvov leggend wordt gedraagd, als muur wordt niet shtukaturit beslist.

 

 

 

Koнctруkchoнныe рeшeнhя cплoшных cteн: рaзрeз cteны пo okну (1 – otmoctka; 2 – cлoй ghdрohзoляchh; 3 – cokoль; 4  - feлeзobetoннaя пeрemыhka; 5 – kaрнhз; 6 – okoннaя koрobka; 7 – пoл)Van hout peremychki maken van de doellat in 10-15 cm lijvigheid, beeindigt welk, pokrytye dichtbij asfalteren of stratum ruberoida, zaglublyaiutsya in de muur op 25 cm, net zo alle het overblijfsel van de types peremychek.

Voor onafhankelijke aanmaak bepantseerde betonnen peremychek is maakte opalubka, breedte welk is opgewassene de lijvigheid van de muur, en lengte op 50 cm overtreft breedte van superceded dvernogo of windows opening. In opalubke wordt rooster van armaturnoi bedrading door de diameter 6~8 mm gesteld beschikbaar, te liggen ze moet niet op de dag, en pripodnimatsya erover op de gering kameshkakh. De stratum van de verdunning welk wordt rooster overgelopen, moet lijvigheid 7 cm zijn, als de opening breedte stileert tot toe 120 cm, en 14 cm, als ze meer, tot toe 150sm.

B – deрecянный пodшhcнoй kaрнhз; V – khрпhhный kaрнhз; 1 - kaрнhз; 2 – ckрeпляющaя прocoлoka; 3 – ctрoпhлa; 4 – maуэрлat; 5 – пodkлadka; 6 –toль coлoka Ryadovaya baksteen peremychka wordt ook op de armatuur ingestellen. Met het dit uitdraaien op uitzicht moet met betrekking tot de opening top instellen opalubku van de grondslagen, waarover wordt de stratum van de verdunning door de lijvigheid in 2 cm, erop tot toe 10 staven van de armatuur komende muur op 25 cm, en dan van anderse pyatisantimetrovyisloi verdunning gestoken. Na het het solidification opalubka wordt afgedaan. Noodzakelijk opalubka in vykladyvanii klinchatoi peremychki. Met betrekking tot het baksteen is bedded op arris van de boorden naar middellang met hangen op de boorden welk noodzakelijk voor de wig onderrichting.

Pustotelye muren

Pustotelye baksteen muren eigentijds van ons eigen twee muren in polkirpicha welk door iedere 60-100 cm worden verticaal kladkami ook in polkirpicha gekoppeld. Openingen staan bol shlakom of door andere uteplyaiushchim materieel. Van boven en onder de openingen en op de hoogte perekrytii zijn maakte horizontale baksteen peremychki. De muur lijvigheid vertrouwende de winterachtige temperatuur van de lucht stileert 40, 53, 60 cm in consistent met 15°, 20° en 30°.

Zapolnitel zasypaetsya in de dieptes door strata ongeveer met betrekking tot 15 cm lijvigheid, ieder stratum is beetled, door 3 stratum wordt tsementnoizvestkovyi verdunning overgelopen. Noodzakelijk om op te letten, om in de dieptes indien, willen gaen van uit, van regen niet zatekala water. De muur top in de pauzes in het werk door alle middelen dichtbegroeiden door filmen of chemlibo odobnym.

De oprichting van het mannelijk lid van stenige muren, bijvoorbeeld, van pilenogo kalksteen welk dikwijls is gebruikt in het zuiden gebieden van Rusland, van of muren van beton bloc hielpen nu in breed assortiment af, heeft behoorlijk wat generaal met de oprichting van het mannelijk lid baksteen. Leggend wordt op izvestkovotsementnom of calcimine gedraagd. Verband shvov wordt door de verkeersknooppunt van de toerbeurten van stenige volbracht, een toerbeurt wordt lozhkom door lang kant, volgend tychkom, t gestoken.Door hem door klein kant. Vertikaal shvy worden door de verdunning van bovenstaand overgelopen. Lijvigheid oshtukaturennoi van de muur beide leden van pilenogo kalksteen stileert 70-80 treffenComplementarily op 'De van De muur thema":

Muren
Muren van gemakkelijk monolitnogo beton
Rublenye muren
Karkasno-shchitovye muren

Het is back | Begon