Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Gidroizolyatsiya kelders

Cхema уctрoйctca otmoctkoc: 1 - cemeнtный рactcoр; 2 - bhtый khрпhh, cebeнь; 3 - gлhнa; 4 - gрунt; 5 - codoctohнaя kaнacka; 6 – фунdameнtNu omstreeks de bescherming - van gidroizolyatsii kelder uw postroiki van vlagi. Met het dit draaien op uitzicht uit, allereerst, noodzakelijk om zogenaamd otmostki te maken. Breedte componeert hen tot toe 1 m met de verplichte vooringenomenheid van het vlak van de muur. Om de kelder wordt de stratum van de voedingsbodem door de lijvigheid 1015 cm afgedaan, voor het het zasypaetsya en is beetled klei welk en zal noodzakelijke vooringenomenheid vormen. Af vanboven erop is bedded de stratum van de ballast of baksteen bikte met het zand, erop verdunning cementeren. Otmostka okantovyvaetsya vodootvodnoi kanavkoi die betoniruetsya of erin eenvoudig is bedded raspilennaya langs de tabakspijp.

Met betrekking tot de top van de bajonet door alle middelen is bedded gidroizolyatsiya. Ze kan bestaanan uit de stratum van verdunning cementeren in 23 cm lijvigheid welk na zhelezneniya en vysykhaniya zastilaetsya stratum ruberoida. Voor zhelezneniya die bijster nou verdedigt postroiku van de binnendringing syrosti, het is mogelijke posypat verse verdunning met betrekking tot de top van de bajonet door de doordringend stratum van dor cement welk bijstere inktkoker atone. In vysykhanii zal formeren niet verzuimen vlagu stratum.

Cхema уctрoйctca otmoctkoc: 1 - cemeнtный рactcoр; 2 - bhtый khрпhh, cebeнь; 3 - gлhнa; 4 - gрунt; 5 - codoctohнaя kaнacka; 6 – фунdameнtVoor gidroizolyatsii kelders wordt gegolden bitumineus mastika van gelijkmatige vesovykh de delen van asfalteren en krijt of 1 deel van asfalteren en 0.5 proseyannoi gashenoi apprise. De stratum lijvigheid moet tot toe 1 cm stileren, om het beter van niet maar meteen, en in 2 3 toelating te veroorzaken. Anders nadezhnee om de top van de kelder mastikoi en ruberoidom tweemaal te dekken. De stratum van gidroizolyatsii kelder moet op het hoogtepunt ongeveer in 20 cm van de voedingsbodem vlak zetelen.

Tijdperken hoewel wij spreken van de bescherming van vlagi die laten wij noemen maar meteen in dit luik en omstreeks podvalnykh huisvestingen. Erin, behalve gebruikelijk gidroizolyatsii met betrekking tot de top van de bajonet, bescherming wordt anders en op de verdieping en muren gestoken. Als UGV onderaan de seks van de kelder, toen het buitenste muren worden door de dubbel stratum gedekt respectievelijk asfalteren. Seks is beetled door de stratum van de klei door de lijvigheid tot toe 25 cm, erop is bedded 5 cm beton verdunning. Wanneer verdunning vysykhaet da's bedekt door bitumineus mastikoi en twee strata ruberoida. Verderop opnieuw voortvloeit de stratum van beton welk is alined en zheleznitsya. Wanneer VAN UGV hoger boven de seks, werk is maakte poinomu. Ab extrae muren zashtukaturivaiutsya door de verdunning van het cement, dan worden bitumineus mastikoi en ruberoidom, straks opnieuw mastikoi gedekt. Dit stratum moet kleinst mogelijke hoeveelheid op 0.5 m hoger boven UGV zijn. Opening tussen land en de muur van de kelder zabivaetsya door de klei. Op de kelder verdieping is beetled de stratum van de klei, hoe werd hoger boven gesproken, en worden gedraagd alles behalve ook alle het overblijfsel van de werken, slechts strata van beton moet vdvoe dikker zijn.Complementarily op het thema "Kelder":

Kelder
Preparative arbeidt
De types van kelder

Het is back | Begon