Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De types van kelder

Hekotoрыe chdы фунdameнta hз рaзлhhных mateрhaлoc: a) bуtocый; b-bуtobetoнный; c – khрпhhный нa bуtobetoннom ocнocaнhh; g – khрпhhныйNu omstreeks die, wat schijnen te zijn kelders. Met betrekking tot materieel de meest verschillend: Puur butovymi, baksteen, butobetonnymi, baksteen op butobetonnom of butovom stichting, butovymi op arenaceous podushke.

лeнtohный (1 - cteнa; 2 - cokoль; 3 - otmoctka; 4 - рactcoр cemeнta; 5 - ghdрohзoляchoннaя прokлadka; 6 - лaga; 7 - пoл)Met betrekking tot constructie kelder misschien doorlopend banded, of door losse colonnes stolbchatym. Eerst variant better om voor de gebouwen met de kelders, zware baksteen of beton muren te benutten. Het moet word niet vooral van vele materieel, ctoлbhatый (1 - ctoйka; 2 - aнkeр; 3 - ctoлb; 4 - лagh)t. Naar. Wordt in de ondiepte zalozhenii, whereat betrouwbaar en ontzagwekkend gegolden. Materielen kunnen gebruikt verschillend en in verschillende combinatie zijn.

Wij willen opmerking dat geen bijzondere besef op alle hoogtepunt van de kelder om gelijkaardige breedte te verzetten. Hoofd kan zijn maakte als vroeg als, met betrekking tot de lijvigheid van aankomende muur. Prochnost whereat niet een gebeten zakt niet, en bouwmaterialen worden merkbaar geredetwist. In de toepassing butobetona voor construerend van banded kelder op opalubku lopen de stratum van beton door de lijvigheid omstreeks 25 cm, bij wie plaats butovyi stenig over. Zodoende narashchivaiutsya strata tot toe zelve top. De kleinste lijvigheid van de muren van de kelder van butobetona stileert 35 cm, van butovogo steniging op de verdunning 50 cm.

Het is overigens, gelaten us "open fiets" de methode van de toebereiding van beton herdacht. Het onderscheidt van de constructie verdunning van de mengeling van het cement met het water en zand wat in de compositie van beton door alle middelen loopt ballast of steengruis binnen. Cement noodzakelijk om met het zand tot toe de receptie van eenvormige menigte te mengen, dan om ballast toe te voegen, opnieuw naar jumble en beet door beet dolit water. Neem in de rekening die izvestkovoshlakovyi en izvestkovoputstsolanovyi tsementy voor de aanmaak van bepantseerden beton eerste beginselen zijn ongeschikt en worden slechts voor kladochnykh verdunningen aangeraad. Beton constructie, otlitye met de toepassing portlandtsementa, voortvloeit om voor week te bevochtigen. In de toepassing van putstsolanovogo cementeren deze term vergroot vdvoe.

Stolbchatyi kelder meer dikwijls is gebruikt voor gemakkelijk, van hout of karkasnykh postroek. Colonnes van bijstere inktkoker obozhzhennogo rode baksteen, butobetona, van beton door alle middelen worden beneden de hoeken postroiki en door ieder 1,52, 5 m met betrekking tot perimetru beneden prostenki, onderleggers e.a. ingestellen. De minimale afmeting van de baksteen colonne stileren 510x510 mm, butobetonnogo 600x600. Hen noodzakelijk armirovat door ieder 25-30 cm met betrekking tot hoogtepunt door het rooster van de armatuur of door bedraden.

Bovenste geklommen overheen land 50 cm of meer deel van kelder, waarover als vroeg als worden vandaan van de muur rechtgezet, zijn heet de bajonet. Het prochnost en stabiliteit naar nadelige natuurlijke wijze conditioneert in het bijzonder belangrijk. Voor de bajonet constructie is gebruikte goede rode baksteen, beton, stenig. De top van de bajonet door alle middelen moet zelfs zijn, met het dit draaien op uitzicht het wordt cement verdunning uit, zaglazhivaetsya overgelopen. Na vysykhaniya verdunning op de bajonet wordt gidroizolyatsionnaya gebouw gestoken. In meer detail erover willen zeggen chut onderaan, In stolbovom kelder de rol van de bajonet stukken zabirka muur tussen colonnes welk is maakten algemeen van gelijke materielen, als zelve colonnes. Vet ze niet brengt tijdperk door, is maakte in de baksteen of polkirpicha, als butovaya tot toe 30 cm breedte. In argillaceous voedingsbodem beneden zabirkoi wordt de stratum van het zand door de lijvigheid tot toe 20 cm, en zelve zabirka zaglublyaetsya in de voedingsbodem ook op 20-30 cm gesteld beschikbaar. Niet zich vergeten in de constructie om in de bajonet of zabirke met betrekking tot een opening voor de luchtverversing van ieder kant van huis toe te laten. Hun standaarde grootte 140x140 mm, het hoogtepunt van de schikking moet niet minder 150 mm van land zijn. Op winterachtig het is mogelijke zabit deze openingen door van hout kurken welk naar de zomer door alle middelen moeten vynut.Complementarily op het thema "Kelder":

Kelder
Preparative werken
Gidroizolyatsiya kelders

Het is back | Begon