Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Preparative arbeidt

Voorop betonnen volbrachten werk whereat moeten in inhouden wat naar jullie het zal van node losbranden en om van de plaats van de constructie bovenste pochvennyi stratum in te sluiten, erop huis moet instellen het is onmogelijk. Lijvigheid het componeert meerdere dozijnen santimetrov, het bogat peregnoem en zal in de materie op priusadebnom stadsdeel, in de creatie van de bloem bedden, tsvetnikov, parnikov en t gaan. P. Voedingsbodem afgedaan, jullie daarmede versperren volgend stratum, daaruit, wat het zal zich ontpoppen, hangt zeer vele af. Better alle, als voedingsbodem, bij wie zal kelder gestoken worden, zal tenue een of anders zich ontpoppen. Whereat van sediment postroiki zal eenvormig, zonder perekosov verrijzen.

Skalnyi voedingsbodem tyazhel voor de werken, maar zato niet promerzaet, krimpt niet en niet razmyvaetsya ineen. Sloten beneden de kelder het is mogelijk van niet probivat, en aangebracht rechter binnen de vlakken, preliminarily vyrovnyav stek.

Steengruis, kraakbeen promerzaiut niet groot, niet razmyvaiutsya en krimpen niet. Erin kelder wordt diepte niet minder 50 cm geactiveerd.

Argillaceous voedingsbodems zijn slecht wat vspuchivaiutsya in zamerzanii, zijn in staat zij en om, sdavlivat kelder met de macht tot toe 10 Tonnen op vierkante meter ineen te krimpen. Indien hoge vochtigheid kelder erin better om computative diepte promerzaniya, net zo totaliter andere vochtige voedingsbodems te activeren.

Het is zonder de moeilijkheid om arenaceous voedingsbodem welk weinig promerzaet door te werken, groot prosedaet beneden de rekening, bijstere inktkoker verzuimt waterhoudend. De leggende diepte stileert van 40 tot toe 70 cm.

Mengelingen van het zand en kleien heten supesyami, als over het algemeen menigte vormen tot toe 10% argillaceous delen, en suglinkami, als zodanig van 10 tot toe 30%. Zij kunnen water verzuimen en promerzat poraznomu, maar steeds beter perestrakhovatsya en om kelder niet door beneden computative diepte promerzaniya te steken.

Het is overigens, alle deze dingen wil vooraf worden in de rekening in het project ontwikkeling deskundigen genomen, omstreeks de noodzakelijkheid wat als vroeg als werd naar gezegd. Als alsnog jullie werken buiten vleermuis, dan normatieve diepte van promerzaniya voedingsbodem naar jullie zullen in elk ontwerp of burgerlijke-constructie firma souffleren.

De motie van de werken teruggekomen op, willen opmerking die na snyatiya bovenste pochvennogo stratum stadsdeel noodzakelijk naar aline en naar de opmerking erop adapteren van de schikking van de kelder, in het eerst geval is ongedeeld door de rechthoek, en dan is maakte compleet razbivka. Met het dit draaien op uitzicht ponadobyatsya kolyshki, touwen en langwerpige driehoek voor vyverki de nauwkeurigheid van otbivki hoeken uit. Het katety zijn egaal 60 en 80 cm, gipotenuza 100 cm.

Na razmetki wordt genomen erbuit bevlekken van de sloten. De diepte van hen, hoe als vroeg als werd gesproken, is aangewezen op het type van voedingsbodem, van de hoogte het promerzaniya, van de hoogte van het beddengoed van knarste water (verderop UGV). Laten wij whereat willen meerdere betonnene gevallen onderkennen. Het is zo, als voedingsbodems tamelijk dor, in de laagte UGV en afstand tot toe het overtreffend door meer dan 2 m de diepte van promerzaniya bevleken dat kelder wordt diepte niet minder 50 cm geactiveerd. Op de diepte promerzaniya, maar met de aanvaarding van de ter vervanging van het deel van kelder verblijvend onderaan 0.5 m, door het zand of steengruis, wordt boek-zegel verricht, als in de winter van UGV stileert van de kleinere diepte van promerzaniya bevleken plus 2 m, maar meere dieptes van promerzaniya voedingsbodem. Ook op de diepte promerzaniya of zelfs een gebeten dieper wordt kelder, gestoken als afstand van UGV tot toe het vlak van de kleinere diepte van promerzaniya voedingsbodem.Complementarily op het thema "Kelder":

Kelder
De types van kelder
Gidroizolyatsiya kelders

Het is back | Begon