Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De projecten van de erbuit-van de -stad huizen

Wij willen beginnen zelfs niet met de constructies, en eerder, van de toebereiding van het project van huis. Namelijk deze etappe van de werken met betrekking tot de creatie van uw behuizing huis persoonlijk jullie moeten waarmaken niet kunnen, als, sommige, jullie van niet architect. Ja zelfs als en zodat alle gelijk voor de gedetailleerd tbordurend van de projecten van de erbuit-van de -stad huizen, van de cabines van node niet een deskundige, en ongedeeld team.

Jullie kunnen in de orde van het project van huis indiceren de behoeftes en mogelijkheden, allereerst, natuurlijk, financieel, nabrosat het algemene silhouet van uw huis, om de toegewenste boel van de huisvestingen te indiceren en hun planning, en hier is nader - materie achter de deskundigen. Naar jullie zullen van je welste aantal van voorgesteld worden als vroeg als gereed of ontwerpen typen van de erbuit-van de -stad huizen, ok en als de zij van jullie zullen niet afrekenen, dit ook niet grote beda, zal gewoonte ontwerp ontwikkeld worden.

Niet gonites achter overbodige oorspronkelijkheid, gemaaktheid en pompeznostiu zelfs alsdan, als jullie hebben groot gedeelte geld. Hen er is in staat mogelijk istratit ruimer nut. Kosten om over te denken, bijvoorbeeld, omstreeks die, hoe in minimaal perimetre van buitenste muren om de maximale boel van inner plein te ontvangen. Winnend whereat zal inhouden niet enkel in de uitsparing van de constructie materieel in recalculation op de eenheid kreeg daardoor plein, maar anders en in minimale smoorhi aderlatingen welk zeer belangrijk voor onze Russische natuurlijke wijze voorwaardes.

Het is overigens, jullie zullen ten dit denken, naar de beenbreuk hoofd, en deskundige naar jullie is ongedeeld maar meteen zal zeggen, van die met het dit uitdraaien op uitzicht better alles om behuizing plein in het plan te bouwen, zal en omstreeks zeggen die, hoe "priukrasit" dit cheerless berekenen roman kryltsom, door het windows, ladder of zolder, om uw huis prettig voor het uitzicht te maken. Deskundigen zullen helpen jullie moeten vernemen en optimaal inner planning, zal de met de vergoeding voor betonnene behoeftes van namelijk uw gezin souffleren, waar moet residentiele en ondergeschikte huisvestingen zich bevinden, wat zij moeten plein bezetten, hoe door optimale afbeelding otaplivatsya, als waar noodzakelijk om op priusadebnom stadsdeel en anderen te situeren.

Eenvoudigere zeggende, amateur, amateuristische benadering hier helemaal nedopustim, het straks in het huis ontginning zal ontberen ook kosten, en om dit geschiedde niet, deskundigen bekoren. Zelve weten die namelijk skupoi daardoor en betaalt aan tweemaal. In dat tijdperk naar elk logementhouder er is een begeerte om te weten die suggereerde door het project van de erbuit-van de -stad huis werkelijk beantwoordt het belangstellingen, veeleer dan gearriveerde opdrachtnemer planden.Complementarily op het thema 'De ontwerpend van brengen":

De etappe van de ontwerpend van de erbuit-van de -stad huisvest
De etappe van het planning van huisvest

Het is back | Begon